KONYA / KULU - Kulu Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Eyl

Mevlid Kandili münasebeti ile tüm resmi kurumlarımıza ziyarette bulunduk.

Kandilimiz mübarek olsun .

Eyl

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te bizler de yerimizi aldık.

Festival, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde Ankara Etimesgut Havalimanı'nda 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Kas

Mesleğim hayatım portalına bu linkten erişebilirsiniz. Tüm öğrenci ve velilerimizin dikkatine...

Haz

Kulu Merkez Camii önünde öğle namazı çıkışı kurduğumuz stand ile cami cemaatine okulumuzu tanıttık. Okulumuzla ilgili afişlerimizi sergiledik ve broşür dağıttık.

Şbt

Din Eğitimi Genel Müdürlüğü´nün KTS (Kalite Takip Sistemi) faaliyetleri kapsamında eğitim amaçlı olarak Kulu İlçe Kütüphanesini ziyaret ettik. Ziyaretimiz İngilizce Öğretmenimiz Cem Berkay OKUMUŞ ve Matematik Öğretmenimiz Hatice CEBECİ rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Ziyarette öğrencilerimize kütüphane adabı ve kitap okumanın önemi hakkında bilgi verildi. Kütüphane görevlisi kütüphaneyi tanıttı. Daha sonra bir saat süreyle kütüphanede kitap okundu. Öğrencilerimizin kütüphaneye sık sık gitmeleri ve kitaplar alarak okumaları tavsiye edildi. Eğitim amaçlı bu ziyaretlerimizi ilerleyen zamanlarda farklı kurumlara yaparak devam ettirmeyi planlıyoruz.